Dane
Nazwa: |
WJM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
WJM |
Data rejestracji: |
06 lis 2013 (11 lat temu) (Firmy założone w listopad 2013)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
CZYNNY
|
KRS: |
0000484359 |
NIP: |
5322046921 |
REGON: |
14695332700000 |
Kod pocztowy: |
05-400 (Firmy w —, , 05-400)
|
Voivodeship: |
— |
Adres: |
NARUTOWICZA, 87, OTWOCK, 05-400, OTWOCK, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
6000,00 PLN |
Dane podatkowe
NIP: |
5322046921 |
Data rejestracji: |
18 mar 2014 |
Podstawy do usunięcia: |
Art. 96 ust. 9 pkt 4 |
Status: |
Niezarejestrowany |
Data usunięcia: |
26 wrz 2019 |
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#4711Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#1011Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
#1012Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
#1013Z |
PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
#1039Z |
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
#1085Z |
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
#222 |
DZIAŁALNOŚĆ POLIGRAFICZNA |
#479 |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
#5610 |
RESTAURACJE I POZOSTAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#562 |
PRZYGOTOWYWANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) I POZOSTAŁA GASTRONOMICZNA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiW PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE CO NAJMNIEJ DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU SPÓŁKI ALBO CZŁONKA ZARZĄDU SPÓŁKI I PROKURENTA. W WYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST SAMODZIELNIE JEDYNY CZŁONEK ZARZĄDU SPÓŁKI.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
MAREK ANDRZEJ WITKOWSKI
|
PREZES ZARZĄDU
|
2013-11-06
|
2020-03-10
|