Dane
Nazwa: |
GUSTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W LIKWIDACJI |
Krótka nazwa: |
GUSTO |
Data rejestracji: |
01 lip 2011 (14 lat temu)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
W LIKWIDACJI
|
KRS: |
0000390675 |
NIP: |
5213606539 |
REGON: |
14295862900000 |
Kod pocztowy: |
00-739
|
Miasto: |
Warsaw |
Województwo: |
Masovian |
Adres: |
UL. STĘPIŃSKA, 22/30, WARSZAWA, 00-739, WARSZAWA, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
100000,00 PLN |
Dane podatkowe
NIP: |
5213606539 |
Data rejestracji: |
15 cze 2011 |
Podstawy do usunięcia: |
Art. 96 ust. 9a pkt 3 |
Status: |
Niezarejestrowany |
Data usunięcia: |
21 sty 2020 |
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#4711Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (7)
#4719Z |
POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4721Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4724Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4725Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4729Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4781Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH |
#4722Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ I PODPISYWANIA W IMIENIU SPÓŁKI WYMAGANE JEST ŁĄCZNE WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU LUB CZŁONKA ZARZĄDU ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
AGNIESZKA JUSTYNA OSZCZYK
|
PREZES ZARZĄDU
|
2011-07-01
|
2016-03-23
|
BARBARA EWA KRAWCZYK
|
WICEPREZES ZARZĄDU
|
2013-10-10
|
2016-03-23
|