Dane
Nazwa: |
ANTYGRAWITACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
ANTYGRAWITACJA |
Data rejestracji: |
12 sie 2009 (15 lat temu) (Firmy założone w sierpień 2009)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
CZYNNY
|
KRS: |
0000334403 |
NIP: |
6772331680 |
REGON: |
12098768300000 |
Kod pocztowy: |
30-085 (Firmy w Lesser Poland, Kraków, 30-085)
|
Miasto: |
Kraków |
Voivodeship: |
Lesser Poland |
Adres: |
GŁOWACKIEGO, 10, KRAKÓW, 30-085, KRAKÓW, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
43000,00 PLN |
Działania
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (13)
#7721Z |
WYPOŻYCZANIE I DZIERŻAWA SPRZĘTU REKREACYJNEGO I SPORTOWEGO |
#8551Z |
POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI SPORTOWEJ ORAZ ZAJĘĆ SPORTOWYCH I REKREACYJNYCH |
#9311Z |
DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW SPORTOWYCH |
#9312Z |
DZIAŁALNOŚĆ KLUBÓW SPORTOWYCH |
#9313Z |
DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW SŁUŻĄCYCH POPRAWIE KONDYCJI FIZYCZNEJ |
#9319Z |
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA ZE SPORTEM |
#932 |
DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA |
#9329Z |
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA |
#9604Z |
DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z POPRAWĄ KONDYCJI FIZYCZNEJ |
#561 |
RESTAURACJE I POZOSTAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#562 |
PRZYGOTOWYWANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) I POZOSTAŁA GASTRONOMICZNA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA |
#551 |
USŁUGI HOTELARSKIE |
#552 |
POZOSTAŁE OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYKI I INNE MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI, PODPISYWANIA DOKUMENTÓW SKUTKUJĄCYCH ZACIĄGNIĘCIEM ZOBOWIĄZAŃ W IMIENIU I NA RZECZ SPÓŁKI WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE PREZESA ZARZĄDU I JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
ADAM PIOTR ZAREMBA ŚMIETAŃSKI
|
WICEPREZES ZARZĄDU
|
2009-08-12
|
2009-09-21
|
JOLANTA EDYTA BRODA
|
PREZES ZARZĄDU
|
2009-09-21
|
Brak danych
|
ŁUKASZ NITKA
|
PREZES ZARZĄDU
|
2009-08-12
|
2009-09-21
|
ŁUKASZ NITKA
|
CZŁONEK ZARZĄDU
|
2009-09-21
|
Brak danych
|