Dane
Nazwa: |
AZAD KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
AZAD KEBAB |
Data rejestracji: |
08 maj 2020 (5 lat temu) (Firmy założone w maj 2020)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
CZYNNY
|
KRS: |
0000840315 |
NIP: |
6342976434 |
REGON: |
38603386500000 |
Kod pocztowy: |
60-820 (Firmy w Greater Poland, Poznań, 60-820)
|
Miasto: |
Poznań |
Voivodeship: |
Greater Poland |
Adres: |
UL. BOLESŁAWA PRUSA, 19, POZNAŃ, 60-820, POZNAŃ, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
5000,00 PLN |
Działania
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#4632Z |
SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA |
#4617Z |
DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
#1012Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
#1011Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
#4722Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4711Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
#4725Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#5621Z |
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
#5630Z |
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5610A |
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiW PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO OŚWIADCZENIA W IMIENIU SPÓŁKI SKŁADA CZŁONEK ZARZĄDU. W PRZYPADKU ZARZĄDU SKŁADAJĄCEGO SIĘ Z DWÓCH LUB WIĘKSZEJ LICZBY OSÓB DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI JEST WYMAGANE WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU ALBO JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
MACIEJ PIOTR IMIELIŃSKI
|
PREZES ZARZĄDU
|
2020-05-08
|
2020-07-30
|
MURAT AKAN
|
PREZES ZARZĄDU
|
2020-07-30
|
Brak danych
|