Nazwa: | EKOLOGICZNY ZAKŁAD MIĘSNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: | EKOLOGICZNY ZAKŁAD MIĘSNY |
Data rejestracji: | 06 mar 2020 (5 lat temu) (Firmy założone w marzec 2020) |
Data usunięcia: | 14 lis 2022 |
Forma prawna: | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: | WYKREŚLENIE Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO |
KRS: | 0000831876 |
NIP: | 7432039774 |
REGON: | 38575113300000 |
Kod pocztowy: | 11-135 (Firmy w Warmian-Masurian, Zagony, Warmian-Masurian Voivodeship, 11-135) |
Miasto: | Zagony, Warmian-Masurian Voivodeship |
Voivodeship: | Warmian-Masurian |
Adres: | 8A, WÓJTOWO, 11-135, LUBOMINO, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: | 5000,00 PLN |
Dane kontaktowe
Email: | JOTEJKO@WP.PL |
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#1011Z | PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (1)
#1013Z | PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Zrezygnował w dniu | Akcje |
---|---|---|---|---|
ELŻBIETA ANNA JOTEJKO | Wspólnik | 2020-03-06 | 2022-11-14 | 80 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 4.000,00 ZŁ |
STEFAN JOTEJKO | Wspólnik | 2020-03-06 | 2022-11-14 | 20 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 1.000,00 ZŁ |
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI JEST UPOWAŻNIONY KAŻDY Z CZŁONKÓW ZARZĄDU SAMODZIELNIE.
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Zrezygnował w dniu |
---|---|---|---|
ELŻBIETA ANNA JOTEJKO | PREZES ZARZĄDU | 2020-03-06 | 2022-11-14 |
STEFAN JOTEJKO | CZŁONEK ZARZĄDU | 2020-03-06 | 2022-11-14 |
Data rozpoczęcia | Data końcowa | Wartość |
---|---|---|
2020-03-06 | 2022-11-14 | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Data rozpoczęcia | Data końcowa | Wartość |
---|---|---|
2020-03-06 | 2022-11-14 | EKOLOGICZNY ZAKŁAD MIĘSNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Data rozpoczęcia | Data końcowa | Wartość |
---|---|---|
2020-03-06 | 2022-11-14 | 8A, WÓJTOWO, 11-135, LUBOMINO, POLSKA |
Data rozpoczęcia | Data końcowa | Wartość |
---|---|---|
2020-03-06 | 2022-11-14 | 1011Z - PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
2020-03-06 | 2022-11-14 | 1013Z - PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
Data ostatniej aktualizacji: 21 lis 2024
Źródła: Portal Rejestrów Sądowyc