Nazwa: | FOODTAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: | FOODTAK GROUP |
Data rejestracji: | 19 kwi 2019 (6 lat temu) (Firmy założone w kwiecień 2019) |
Forma prawna: | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: | CZYNNY |
KRS: | 0000783045 |
NIP: | 5862344088 |
REGON: | 38315393600000 |
Kod pocztowy: | 81-391 (Firmy w Pomeranian, Gdynia, 81-391) |
Miasto: | Gdynia |
Voivodeship: | Pomeranian |
Adres: | UL. ŚWIĘTOJAŃSKA, 37, GDYNIA, 81-391, GDYNIA, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: | 5000,00 PLN |
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5610A | RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#5621Z | PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
#5629Z | POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
#5630Z | PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
#5510Z | HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA |
#5813Z | WYDAWANIE GAZET |
#7010Z | DZIAŁALNOŚĆ FIRM CENTRALNYCH (HEAD OFFICES) I HOLDINGÓW, Z WYŁĄCZENIEM HOLDINGÓW FINANSOWYCH |
#6311Z | PRZETWARZANIE DANYCH; ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI (HOSTING) I PODOBNA DZIAŁALNOŚĆ |
#8299Z | POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
#7022Z | POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA |
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Akcje |
---|---|---|---|
MARCIN BERNARD KUSYK | Wspólnik | 2019-04-19 | 35 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 3.500,00 ZŁ |
KRZYSZTOF JANUSZ WENTA | Wspólnik | 2019-04-19 | 15 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 1.500,00 ZŁ |
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiKAŻDY Z CZŁONKÓW MA PRAWO REPREZENTOWANIA SPÓŁKI SAMODZIELNIE
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu |
---|---|---|
MARCIN BERNARD KUSYK | PREZES ZARZĄDU | 2019-04-19 |
KRZYSZTOF JANUSZ WENTA | CZŁONEK ZARZĄDU | 2019-04-19 |
Tytuł projektu | Wartość projektu | Dofinansowanie z UE | Program | Działanie | Fundusz | perspektywa | Link |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przeciwdziałanie skutkom pandemii COVID-19 poprzez inwestycję w nowoczesny sprzęt gastronomiczny | 42 885,73 zł | 36 452,87 zł | Regionalny Program Operacyjny Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020 | 2.2. Inwestycje profilowane – wsparcie dotacyjne | Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego | 2014 - 2020 | https://mapadotacji.gov.pl/projekty/1301167/ |
Data ostatniej aktualizacji: 21 lis 2024
Źródła: Portal Rejestrów Sądowyc