Dane
Nazwa: |
BANASZEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
BANASZEK |
Data rejestracji: |
12 cze 2015 (9 lat temu) (Firmy założone w czerwiec 2015)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
CZYNNY
|
KRS: |
0000562350 |
NIP: |
9512394113 |
REGON: |
36175729000000 |
Kod pocztowy: |
02-777 (Firmy w Masovian, Warsaw, 02-777)
|
Miasto: |
Warsaw |
Voivodeship: |
Masovian |
Adres: |
UL. CYNAMONOWA, 19, WARSZAWA, 02-777, WARSZAWA, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
5000,00 PLN |
Dane kontaktowe
Dane podatkowe
NIP: |
9512394113 |
Data rejestracji: |
31 sie 2015 |
Podstawy do usunięcia: |
Art. 96 ust. 9 pkt 2 |
Status: |
Niezarejestrowany |
Data usunięcia: |
09 cze 2022 |
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5610A |
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#41 |
ROBOTY BUDOWLANE ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM BUDYNKÓW |
#42 |
ROBOTY ZWIĄZANE Z BUDOWĄ OBIEKTÓW INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ |
#43 |
ROBOTY BUDOWLANE SPECJALISTYCZNE |
#49 |
TRANSPORT LĄDOWY ORAZ TRANSPORT RUROCIĄGOWY |
#52 |
HANDEL DETALICZNY, Z WYŁĄCZENIEM SPRZEDAŻY POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, MOTOCYKLI; NAPRAWA ARTYKUŁÓW UŻYTKU OSOBISTEGO I DOMOWEGO |
#5610B |
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#5621Z |
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
#5629Z |
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
#5630Z |
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W SPRAWACH MAJĄTKOWYCH I NIEMAJĄTKOWYCH ORAZ DO PODPISYWANIA DOKUMENTÓW W IMIENIU SPÓŁKI W PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO UPRAWNIONY JEST SAMODZIELNIE CZŁONEK ZARZĄDU, ZAŚ W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO UPRAWNIONY JEST PREZES ZARZĄDU SAMODZIELNIE LUB DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE LUB JEDEN CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
RAFAŁ BANACH
|
PREZES ZARZĄDU
|
2015-06-12
|