Dane
Nazwa: |
SEKRETY SMAKU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
SEKRETY SMAKU |
Data rejestracji: |
06 lut 2015 (10 lat temu) (Firmy założone w luty 2015)
|
Data usunięcia: |
13 mar 2019
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
WYKREŚLENIE Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
|
KRS: |
0000542597 |
NIP: |
9571076917 |
REGON: |
36073613300000 |
Kod pocztowy: |
80-172 (Firmy w Pomeranian, Gdańsk, 80-172)
|
Miasto: |
Gdańsk |
Voivodeship: |
Pomeranian |
Adres: |
UL. TRZY LIPY, 3, GDAŃSK, 80-172, GDAŃSK, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
5000,00 PLN |
Dane kontaktowe
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#4791Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#471 |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#1083Z |
PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY |
#631 |
PRZEŁADUNEK, MAGAZYNOWANIE, I PRZECHOWYWANIE TOWARÓW |
#59 |
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PRODUKCJĄ FILMÓW, NAGRAŃ WIDEO, PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH, NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH I MUZYCZNYCH |
#73 |
REKLAMA, BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ |
#742 |
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE ARCHITEKTURY, INŻYNIERII |
#6619Z |
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA USŁUGI FINANSOWE, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH |
#56 |
USŁUGI GASTRONOMICZNE |
#79 |
DZIAŁALNOŚĆ ORGANIZATORÓW TURYSTYKI, POŚREDNIKÓW I AGENTÓW TURYSTYCZNYCH ORAZ POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE REZERWACJI I DZIAŁALNOŚCI Z NIĄ ZWIĄZANE |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiW PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO OŚWIADCZENIA W IMIENIU SPÓŁKI SKŁADA CZŁONEK ZARZĄDU. W PRZYPADKU ZARZĄDU SKŁADAJĄCEGO SIĘ Z DWÓCH LUB WIĘKSZEJ ILOŚCI OSÓB DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU ALBO JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
ROBERT MARIUSZ KUJAWA
|
PREZES ZARZĄDU
|
2015-02-06
|
2019-03-13
|