Dane
Nazwa: |
GOOD FOOD & DRINKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Krótka nazwa: |
GOOD FOOD & DRINKS |
Data rejestracji: |
18 mar 2013 (12 lat temu) (Firmy założone w marzec 2013)
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
CZYNNY
|
KRS: |
0000454939 |
NIP: |
5213645634 |
REGON: |
14658507100000 |
Kod pocztowy: |
00-446 (Firmy w Masovian, Warsaw, 00-446)
|
Miasto: |
Warsaw |
Voivodeship: |
Masovian |
Adres: |
FABRYCZNA, 28/30, WARSZAWA, 00-446, WARSZAWA, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
20000,00 PLN |
Dane podatkowe
NIP: |
5213645634 |
Data rejestracji: |
22 maj 2013 |
Status: |
Czynny |
Konta bankowe
Numer konta |
Nazwa banku |
Adres banku |
91109010140000000120667071
|
SANPL 1 Oddział w Warszawie
|
ul. Kasprowicza 119A 01-949 Warszawa POLSKA
|
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5610A |
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#5610B |
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#5621Z |
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
#5629Z |
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
#5630Z |
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
#1011Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
#1012Z |
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
#1013Z |
PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
#6312Z |
MAGAZYNOWANIE I PRZECHOWYWANIE TOWARÓW |
#9609Z |
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W ZAKRESIE PRAW I OBOWIĄZKÓW MAJĄTKOWYCH ORAZ PRAW I OBOWIĄZKÓW O CHARAKTERZE NIEMAJĄTKOWYM, UPRAWNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
JACEK FABIJAŃCZUK
|
PREZES ZARZĄDU
|
2013-03-18
|
2013-05-28
|
ADAM ZAKRZEWSKI
|
CZŁONEK ZARZĄDU
|
2013-05-28
|
2019-05-23
|
BARTŁOMIEJ PIRKEL
|
CZŁONEK ZARZĄDU
|
2013-05-28
|
Brak danych
|