#0121Z |
CHÓW I HODOWLA BYDŁA |
#0122Z |
CHÓW I HODOWLA OWIEC, KÓZ, KONI, OSŁÓW, MUŁÓW |
#0123Z |
CHÓW I HODOWLA TRZODY CHLEWNEJ |
#0124Z |
CHÓW I HODOWLA DROBIU |
#0125Z |
CHÓW I HODOWLA ZWIERZĄT POZOSTAŁYCH |
#0129Z |
UPRAWA POZOSTAŁYCH ROŚLIN WIELOLETNICH |
#1039Z |
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
#1071Z |
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
#1072Z |
PRODUKCJA I SPRZEDAŻ SŁODYCZY ORAZ PIECZYWA O PRZEDŁUŻONEJ TRWAŁOŚCI |
#1084Z |
PRODUKCJA PRZYPRAW |
#1085Z |
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
#1086Z |
PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ |
#1089Z |
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
#4631Z |
SPRZEDAŻ HURTOWA OWOCÓW I WARZYW |
#4636Z |
HANDEL SŁODYCZAMI ORAZ PIECZYWEM O PRZEDŁUŻONEJ TRWAŁOŚCI |
#4711Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
#4719Z |
POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4721Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4722Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4723Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4724Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4729Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
#4781Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH |
#4791Z |
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET |
#4799Z |
POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
#6491Z |
LEASING FINANSOWY |
#6492Z |
POZOSTAŁE FORMY UDZIELANIA KREDYTÓW |
#6499Z |
POZOSTAŁA FINANSOWA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH |
#5610A |
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#5610B |
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#5621Z |
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
#5629Z |
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
#5630Z |
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |