Search icon

PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "POLSKI SMAK"

Dane

Nazwa: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "POLSKI SMAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótka nazwa: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "POLSKI SMAK"
Data rejestracji: 29 mar 2006 (19 lat temu) (Firmy założone w marzec 2006)
Data usunięcia: 07 sie 2018
Forma prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Status: WYKREŚLENIE Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
KRS: 0000254122
NIP: 7511699128
REGON: 16007028400000
Kod pocztowy: 46-200 (Firmy w Opole, , 46-200)
Voivodeship: Opole
Adres: KRAKOWSKA, 33, KLUCZBORK, 46-200, KLUCZBORK, POLSKA
Wysokość kapitału zakładowego: 50000,00 PLN

Działania

Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (3)

#5123 SPRZEDAŻ HURTOWA ŻYWYCH ZWIERZĄT
#5222 DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA TRANSPORT WODNY
#1513A PRODUKCJA KONSERW, PRZETWORÓW Z MIĘSA, Z PODROBÓW MIĘSNYCH I Z KRWI

Wspólnicy

Imię Funkcja Mianowany w dniu Zrezygnował w dniu Akcje
ZBIGNIEW JÓZEF KOKOT Wspólnik 2006-03-29 2018-08-07 100 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 50.000,-ZŁOTYCH

Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji

ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD

Sposób reprezentacjiDO REPREZENTOWANIA SPÓŁKI, SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W JEJ IMIENIU UPRAWNIONY JEST JEDNOOSOBOWO PREZES ZARZĄDU BEZ OGRANICZEŃ.

Imię Funkcja Mianowany w dniu Zrezygnował w dniu
ZBIGNIEW JÓZEF KOKOT PREZES ZARZĄDU 2006-03-29 2018-08-07

Dane historyczne

Historyczna forma prawna

Data rozpoczęcia Data końcowa Wartość
2006-03-29 2018-08-07 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Nazwy historyczne

Data rozpoczęcia Data końcowa Wartość
2006-03-29 2018-08-07 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "POLSKI SMAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres historyczny

Data rozpoczęcia Data końcowa Wartość
2006-03-29 2018-08-07 KRAKOWSKA, 33, KLUCZBORK, 46-200, KLUCZBORK, POLSKA

Działalność historyczna

Data rozpoczęcia Data końcowa Wartość
2006-03-29 2018-08-07 5123 - SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
2006-03-29 2018-08-07 5222 - SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
2006-03-29 2018-08-07 1513A - PRODUKCJA KONSERW, PRZETWORÓW Z MIĘSA, PODROBÓW MIĘSNYCH I KRWI

Data ostatniej aktualizacji: 23 lis 2024

Źródła: Portal Rejestrów Sądowyc