Dane
Nazwa: |
P.P.U.H. "ELMO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W LIKWIDACJI |
Krótka nazwa: |
P.P.U.H. "ELMO" |
Data rejestracji: |
12 mar 2004 (21 lat temu) (Firmy założone w marzec 2004)
|
Data usunięcia: |
07 lut 2020
|
Forma prawna: |
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status: |
WYKREŚLENIE Z KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
|
KRS: |
0000199718 |
NIP: |
5220100812 |
REGON: |
01201042000000 |
Kod pocztowy: |
02-727 (Firmy w Masovian, Warsaw, 02-727)
|
Miasto: |
Warsaw |
Voivodeship: |
Masovian |
Adres: |
UL. WERNYHORY, 13A, WARSZAWA, 02-727, WARSZAWA, POLSKA |
Wysokość kapitału zakładowego: |
30000,00 PLN |
Dane kontaktowe
Dane podatkowe
NIP: |
5220100812 |
Data rejestracji: |
01 sty 1996 |
Podstawy do usunięcia: |
Art. 96 ust. 6-8 |
Status: |
Niezarejestrowany |
Data usunięcia: |
07 lut 2020 |
Działania
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5920Z |
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH I MUZYCZNYCH |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (9)
#1820Z |
REPRODUKCJA ZAPISANYCH NOŚNIKÓW INFORMACJI |
#3220Z |
PRODUKCJA INSTRUMENTÓW MUZYCZNYCH |
#7739Z |
WYNAJEM MASZYN SŁUŻĄCYCH DO DZIAŁALNOŚCI PRODUKCYJNEJ WSZELKIEGO RODZAJU, W TYM MASZYN SŁUŻĄCYCH DO PRODUKCJI SŁODYCZY I PIECZYWA O PRZEDŁUŻONEJ TRWAŁOŚCI |
#6209Z |
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE TECHNOLOGII INFORMATYCZNYCH I KOMPUTEROWYCH |
#7320Z |
BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ |
#7021Z |
STOSUNKI MIĘDZYLUDZKIE (PUBLIC RELATIONS) I KOMUNIKACJA |
#7311Z |
DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI REKLAMOWYCH |
#6391Z |
DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI INFORMACYJNYCH |
#5913Z |
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z DYSTRYBUCJĄ FILMÓW, NAGRAŃ WIDEO I PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH |
Osoby będące członkami organu uprawnionego do reprezentowania organizacji
ORGAN REPREZENTACJIZARZĄD
Sposób reprezentacjiDO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ I PODPISYWANIA W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE.
Imię |
Funkcja |
Mianowany w dniu |
Zrezygnował w dniu |
ANDRZEJ PIOTR LEWANDOWSKI
|
PREZES SPÓŁKI
|
2004-03-12
|
2019-03-05
|
MAŁGORZATA BEATA LEWANDOWSKA
|
VICE PREZES
|
2004-03-12
|
2019-03-05
|