Nazwa: | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA W LIKWIDACJI |
Krótka nazwa: | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL |
Data rejestracji: | 17 maj 2002 (23 lata temu) |
Forma prawna: | SPÓŁKA JAWNA |
Status: | W LIKWIDACJI |
KRS: | 0000112439 |
NIP: | 6440011034 |
REGON: | 27158797200000 |
Kod pocztowy: | 41-203 |
Miasto: | Sosnowiec |
Województwo: | Silesian |
Adres: | BACZYŃSKIEGO, 14, SOSNOWIEC, 41-203, SOSNOWIEC, POLSKA |
Dane podatkowe
NIP: | 6440011034 |
Data rejestracji: | 05 lip 1993 |
Status: | Czynny |
Numer konta | Nazwa banku | Adres banku |
---|---|---|
12156011660000910000026020 | VELOB Oddział w Sosnowcu | Rondo Ignacego Daszyńskiego 2 C 00-843 Warszawa POLSKA |
Przedmiot Przewazajacej Dzialalnosci (1)
#5621Z | PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
Przedmiot Pozostalej Dzialalnosci (7)
#5520Z | OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA |
#5610A | RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
#5629Z | POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
#5630Z | PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
#1013Z | PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
#6820Z | WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI |
#731 | PRACE BADAWCZO-ROZWOJOWE W DZIEDZINIE NAUK PRZYRODNICZYCH I TECHNICZNYCH |
Imię | Funkcja |
---|---|
GABRIEL PIERZAK | Beneficjent |
ANDRZEJ ARKADIUSZ BUCHACZ | Beneficjent |
ANDRZEJ ARKADIUSZ BUCHACZ | reprezentant |
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Zrezygnował w dniu |
---|---|---|---|
TERESA PIERZAK | Wspólnik | 2002-05-17 | 2013-11-20 |
ANDRZEJ BUCHACZ | Wspólnik | 2002-05-17 | Brak danych |
GABRIEL PIERZAK | Wspólnik | 2002-05-17 | Brak danych |
MAGDALENA ALICJA PIERZAK POŹNIAK | Wspólnik | 2013-11-20 | 2020-07-14 |
MAREK JAN PIERZAK | Wspólnik | 2013-11-20 | 2020-07-14 |
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Zrezygnował w dniu | Notatki |
---|---|---|---|---|
MAREK PIERZAK | Prokurent | 2002-05-17 | 2013-11-20 | SAMOISTNA |
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu |
---|---|---|
ANDRZEJ BUCHACZ | Likwidator | 2022-03-18 |
GABRIEL PIERZAK | Likwidator | 2022-03-18 |
Imię | Funkcja | Bezpośrednie uprawnienia | Rodzaj uprzywilejowania | Uprzywilejowanie |
---|---|---|---|---|
GABRIEL PIERZAK | Beneficjent | wspólnik spółki jawnej | brak | UDZIAŁY W SPÓŁCE |
ANDRZEJ ARKADIUSZ BUCHACZ | Beneficjent | wspólnik spółki jawnej | brak | UDZIAŁY W SPÓŁCE |
ORGAN REPREZENTACJIWSPÓLNICY REPREZENTUJĄCY SPÓŁKĘ
Sposób reprezentacjiKAŻDY WSPÓLNIK JEST UPRAWNIONY DO SAMODZIELNEGO REPREZENTOWANIA SPÓŁKI. DO SAMODZIELNEGO REPREZENTOWANIA SPÓŁKI JEST UPRAWNIONY TAKŻE USTANOWIONY PROKURENT SAMOISTNY.
Imię | Funkcja | Mianowany w dniu | Zrezygnował w dniu |
---|---|---|---|
TERESA PIERZAK | Członek Organu Reprezentacji | 2002-05-17 | 2013-11-20 |
ANDRZEJ BUCHACZ | Członek Organu Reprezentacji | 2002-05-17 | 2022-03-18 |
GABRIEL PIERZAK | Członek Organu Reprezentacji | 2002-05-17 | 2022-03-18 |
MAREK JAN PIERZAK | Członek Organu Reprezentacji | 2013-11-20 | 2020-07-14 |
MAGDALENA ALICJA PIERZAK POŹNIAK | Członek Organu Reprezentacji | 2013-11-20 | 2020-07-14 |
Data rozpoczęcia | Data końcowa | Wartość |
---|---|---|
2002-05-17 | 2013-11-20 | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK TERESA, BUCHACZ ANDRZEJ,PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA |
2013-11-20 | 2020-07-14 | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ,PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA |
2020-07-14 | 2022-03-18 | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" BUCHACZ ANDRZEJ,PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA |
2022-03-18 | 2022-06-10 | AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ ANMARK BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK DOMINIK SPÓŁKA JAWNA W LIKWIDACJI |
Data ostatniej aktualizacji: 20 lut 2025
Źródła: Portal Rejestrów Sądowyc